Hitta din plåtslagare genom tidningen

Last modified date

En hörnsten i varje modernt samhälle är tidningar som upplyser människor om allt från världshändelser till annonsering av lokala hantverkare. Dock är det allt färre som läser den traditionella papperstidningen i takt med att samhället blir allt mer digitaliserat och uppkopplat. Många i dagens digitaliserade samhälle använder numera internet för att hitta hantverkare och kan betrakta tidningen som en föråldrad rekryteringsmetod. Fast den traditionella papperstidningen fortsätter att ha fördelen att göra det enkelt att hitta företag och kvalificerade hantverkare. En tidning låter dig rikta in dig på ett specifikt geografiskt område som en stad eller ett län, något som är särskilt bra om arbetet kräver kunskap om lokala förhållanden.

Låter dig hitta marknadens erfarna plåtslagare

Faktum är att det finns många fördelar med att använda tidningen för att få kontakt med lokala hantverkare, speciellt de med mest erfarenhet. Eftersom tidningar oftast riktar sig till erfarna läsare som tenderar att vara äldre, så kommer du att med större sannolikhet hitta hantverkare med lång erfarenhet av branschen. Ett praktexempel är Norrmalms Plåtslageri AB i Stockholm med 25 års erfarenhet av plåtslageri och takarbete. Klicka in på https://norrmalmsplat.se/ för att se närmare på deras utbud av tjänster och för kontaktuppgifter. Deras långa erfarenhet är sällsynt och gör att deras plåtslagare besitter ovanligt hög kompetens inom yrket. Dessutom uppdaterar de sina kunskaper ständigt med påbyggnadskurser inom plåtslageri och takarbeten. Du är trygg med detta plåtslageri eftersom de erbjuder 15 års garanti på utfört arbete och 30 års materialgaranti.

Så här går det till att anlita detta fantastiska plåtslageri:

1. Kontakt – Allt börjar med ett möte där dina behov och önskemål för arbetet gås igenom. Utifrån detta får du en detaljerad offert med ett bestämt pris.

2. Inspektion – I en förbesiktning kommer plåtslageriets projektledare att gå igenom alla detaljer på plats och lägga grunden för en framgångsrik arbetsprocess.

3. Arbetet kommer igång – I den tredje fasen kommer samma projektledare som gjorde förbesiktningen att leda arbetet från start till slut. Under denna fas värderas kommunikationen med kunden högt.

4. Slutbesiktning – När arbetet är gjort inleds en intern besiktning som säkerställer att arbetet har utförts korrekt. Därefter kommer en efterbesiktning tillsammans med kunder för att säkerställa att du är helt nöjd med resultatet. Eftersom deras är målsättning är 100 procent nöjda kunder är detta viktigt.

Klicka in på deras webbplats och skicka din förfrågan redan idag. Du behöver bara ange dina kontaktuppgifter och beskriva kort vad du behöver hjälp med för att snabbt få svar. Du kan även kontakta dem via telefon mellan sju på morgonen och fyra på eftermiddagen.

kalle