Håll dig uppdaterad 24/7

Papperstidningen växte många av oss upp med, men den är dessvärre inte längre en nödvändighet för att man ska nås av nyheter. Idag finns allting online, och med hjälp av appar som skickar notiser om sådant som man är intresserad av kan man hålla sig uppdaterad hela tiden. I det här inlägget kommer några tips på saker man kan tänka på för att ligga i framkant med nyhetsuppdateringar.

Skaffa en smartphone

Väldigt många har det redan, medan andra anser att det är för avancerat. Man bör ha en smartphone om man inte längre vill vara beroende av papperstidningen. När man skaffat sig den rätta telefonen är det också bra om man kompletterar med Iphone tillbehör som bra skydd eller ett par schyssta hörlurar. Om man är rädd om sin telefon och tar väl hand om den så kan man ha samma i många år. När man sedan vill byta smartphone så är det enkelt att göra en backup så att all information förs över till den nya telefonen. Man behöver inte vara orolig för att viktiga nummer eller meddelanden kommer att försvinna.

Ladda ner appar

När det kommer till att välja vilka appar man vill ha så är det endast telefonens lagringsutrymme som sätter gränserna. Man skulle kunna ha alla de apparna som levererar nyheter som man i vanliga fall prenumererade på tidningen hos. Det finns ett stort urval och man behöver inte begränsa sig endast till svenska appar. Det kan vara klokt att även ha en del utländska för att man ska få en helhetsbild av det internationella läget också. Sedan kan man välja appar som har med specifika branscher att göra. Gillar du sport så väljer du det, vill du hellre läsa om ekonomi så väljer du det.

Sätt på notiser

När du valt ut och laddat ner apparna så är det bara att börja läsa nyheterna de erbjuder. För att du ska nås snabbare av nyheter som intresserar dig så kan du slå på push-notiser. Då kommer det plinga till och du får en liten notis om de nyheterna när som helst på dygnet. Vill du läsa mer om den specifika nyheten så är det bara att gå in i deras app och läsa vidare. Är det irriterande att få notiser när du arbetar eller har gått och lagt dig så kan du ändra inställningarna eller sätta telefonen på stör ej-läge. Så enkelt är det alltså att hålla sig uppdaterad nu för tiden!

kalle